Restaurantbestillingssystem

På utkikk etter et nytt reservasjonssystem til restauranten?

Hvis du har en kafé eller restaurant, vet du da også mest sannsynligvis hvilket tidkrevende ork det kan være å ta imot bordreservasjoner via telefonen. Men med et online reservasjonssystem skreddersydd for restauranter, slipper du å bruke tid på å organisere bordreservasjoner via telefonen. I tillegg vil dine gjester få et en enkel og grei oversikt over tilgjengelige bord – samt muligheten til bestille raskt og enkelt direkte via nettstedet ditt. Brukervennlig for dine gjester – samt tidsvennlig for deg og dine ansatte som stadig elles må stoppe opp i et travelt arbeid for å ordne dette selv hver gang telefonen ringer til restauranten eller kaféen.

Et av markedets aller beste og billigste systemer

Vårt reservasjonssystem for restauranter er ikke bare et av de beste og mest fleksible på markedet, det er også et av de aller billigste der ute. Du kan rett og slett begynne å bruke vårt system for så lite som 356,- kr.pr/mnd. Systemet er som nevnt altså ekstremt fleksibelt og tilbyr mange forskjellige alternativer når det gjelder oppsett. Dette lar deg dermed kunne skreddersy systemet etter nettopp de behovene restauranten eller kaféen din har. Du er f.eks. kanskje interessert i å integrere reservasjonssystemet ditt også på Facebook og Mailchimp? – Ting som dette er nøyaktig hva som er mulig med vårt reservasjonssystem. Vi er rett og slett lidenskapelig opptatt av å gjøre det lett for restauranten eller kaféens kunder å reserve bord.

Enkel og rask implementering

Å implementere et nytt system kan ofte være en tidkrevende og kostbar affære. Men som kunde hos oss er du imidlertid garantert en enkel og grei prosess hvor vårt reservasjonssystem kan kjempelett implementeres på din egen nettside. Så hvis du velger vår løsning, unngår du dermed også å måtte bruke flere timer og ekstra kostnader på å implementere og fullføre et slikt prosjekt. Dette betyr altså at med vårt reservasjonssystem er du bare noen få tastetrykk unna å ha et utrolig oversiktlig og brukervennlig reservasjonssystem – både for dine kunder så vel som deg og dine ansatte.

Dine kunder mottar bekreftelse på E-post eller SMS

Vårt reservasjonssystem gir ikke bare gjestene dine muligheten til å reserve bord i ro og mak via nettstedet ditt, på toppen av kransekaken får de en tydelig bekreftelse på enten E-post eller SMS med deres bordbestilling. På denne måten unngås eventuelle misforståelser som i blant kan forkomme når dette gjøres via telefon. Med vårt reservasjonssystem fjernes alt av tvil, ettersom kunden alltid vil motta en skriftlig bekreftelse fra systemet med hvor og når bordet er reservert. I tillegg vil kundene ha tilgang til systemet fra alle enheter. Vårt reservasjonssystem for restauranter er kompatibelt med både PC, iPad og iPhone – og praktisk talt alle andre plattformer med internettforbindelse. Dette gjør det enkelt og praktisk for enhver bruker, og det lar også potensielle kunder som allerede er ute på byen, muligheten til å reservere et bord online hos din restaurant eller kafé.

Ønsker du å komme i gang med easyTableBooking?

Ønsker du å komme i gang med det samme? Vi har nemlig gjort det enkelt å opprette en brukerkonto her og nå. Første måned er alltid gratis, så om man er bundet til en annen løsning, kan man altså få easyTableBooking helt gratis måneden ut i oppsigelsesperioden. Ønsker du å holde deg oppdatert, vite mer om hva våre kunder sier, og hvilke muligheter vårt system kan tilby – da kan det anbefales å følge oss på vår Facebookside.