Billig reservasjonssystem

På jakt etter et billig reservasjonssystem?

easyTablebooking ble etablert i 2012 som et brukervennlig og billigere alternativ til de mange dyre reservasjonssystemene der ute. Helt siden starten av easyTableBooking har filosofien vært klar og tydelig. Vi tilbyr et billig reservasjonssystem som er brukervennlig, uten skjulte avgifter, og hvor kundene våre unngår lang bindingstid. Mye har skjedd siden easyTablebooking startet sin reise, men én ting er og forblir uendret – og det er at vi skal fortsette å levere et billig reservasjonssystem som er det beste på markedet – både når det gjelder pris, service og funksjonalitet.

Enkel og grei løsning med easyTableBooking

Ett bestillingssystem. Én fast pris. Det er dette enkle fundamentet som vi bygger og driver vår virksomhet på. Vi gjør det enkelt å administrere bordreservasjoner på din restaurant eller kafé – med et billig reservasjonssystem som gjør at dine gjester kan enkelt og greit, med noen få klikk – bestille bordreservasjonen på nettet.

Implementeringen av et nytt system kan ofte være en kostbar og ikke minst ressurskrevende affære. Med vårt system blir du kvitt disse ubehagelighetene. Systemet vårt kan nemlig implementeres på nettstedet ditt på bare noen få minutter. Ønsker du å unngå en kostbar og omfattende implementeringsprosess? Vurderer du et nytt og billig reservasjonssystem for din kafé eller restaurant? Da er easyTableBooking midt i blinken for deg.

Få oversikten med et billig reservasjonssystem

Hvis du har tidligere mottatt reservasjoner via telefon og e-post, da er du også mest sannsynligvis svært klar over hvor mye koordinering og arbeid som trengs for å administrere en fysisk bookingkalender. Med et billig reservasjonssystem fra easyTableBooking er du garantert en god oversikt over restaurantens bordbestillinger – i tillegg til at du slipper å bruke mange ressurser på å måtte administrere og vedlikeholde kalenderen. Ressurser spart her, kan du også istedenfor heller bruke på andre og viktigere driftsområder til restauranten eller kaféen din.

Et billig reservasjonssystem med mange muligheter

Vi vet at å flytte til et nytt og billig reservasjonssystem kan være en stor beslutning. Derfor tilbyr vi alle nye kunder en gratis prøveperiode, slik at du kan navigere rundt og bruke systemet alene sånn som du vil – helt gratis. Hvis du bestemmer deg for å investere i et billig reservasjonssystem som vårt, vil det heller ikke være noen etableringskostnader involvert – vi setter opp systemet i samarbeid med deg slik at det blir skreddersydd nøyaktig etter dine behov og preferanser. Så fort systemet er implementert på ditt nettsted, tilbyr vi også opplæring til personalet ditt slik at alle ansatte kan lære å bruke systemet på best mulig måte.

Hvis du skulle mot alle forventninger, blir lei av et billig reservasjonssystem som det vi tilbyr, er det ingen oppsigelsestid – så vi binder deg ikke til noe i mange og lange måneder her hos oss. Kort fortalt, easyTableBooking er både enkelt og greit for både deg, dine ansatte – og ikke minst for dine kunder. Er du interessert i lære mer om oss, er du mer enn velkommen til å følge oss på Facebook eller Linkedin. Her gir vi stadig relevante oppdateringer fra vår verden av bordreservasjoner og reservasjonssystemer.